Отворено писмо на Ученическия съвет

           Уважаеми  учители, родители и съученици,

Ученическият съвет на Средно училище "Димчо Дебелянов" изцяло   подкрепя Училищното ръководството и Обществения съвет, относно предстоящия ремонт на училището.

Въпреки временните неудобства, които ще бъдат създадени в бъдеще, точно ние, учениците на СУ "Димчо Дебелянов" ще имаме шанса да се обучаваме, да творим и да се развиваме пълноценно в една съвременна модерна и иновативна учебна база.

Нека мислим в перспектива, да бъдем позитивни и единни, с поглед отправен в бъдещето. Късат се връзките със старото и се създава едно ново и модерно привлекателно образователно пространство.

Ние от Ученическия съвет виждаме повече позитиви, отколкото негативи в създалата се ситуация.

Подкрепяме Ръководството на училището и благодарим за  възможността да учим в училище с прекрасни преподаватели, с добра локация и в бъдеще - с чудесна материална база!

Ние сме убедени, че след приключване на ремонтните дейности на сградата,  Средно училище "Димчо Дебелянов" ще бъде едно от най-модерните и иновативни училища в град Варна. 

Изказваме дълбока признателност и благодарност за оказаната подкрепа и проявена солидарност и вярваме, че толерантността и търпимостта ще ни водят през пътя, който ще изминем заедно ръка за ръка, преодолявайки временната ситуация и предизвикателствата.

С увереност и решителност заявяваме готовността си да работим  заедно в духа на човечността и либералността, в името на една цел – образованието ни.

Нека всички заедно работим за издигане авторитета на училището, въпреки трудностите, емоциите и временната реорганизация! 

Фотоконкурс "Ваканционни истории"

Ученическият съвет при СУ "Димчо Дебелянов" стартира фотоконкурс "Ваканционни истории". Участието е лесно - всеки желаещ трябва да направи снимка, която да показва лятна емоция и незабравим ваканционен момент.

Отправяме това приятно предизвикателство, за да насърчим учениците  да споделят своите забавни и интересни истории чрез снимките, които правят през ваканцията. В конкурса няма ограничения за това как и с какво устройство е направена снимката - важното е да показва момент, който е интересен и си заслужава да бъде споделен.

Ако сте запечатали най-невероятната ваканционна емоция остава само да напишете кратко описание към снимката и ако сте фотографирали хора - да декларирате в изричен текст в имейла, че същите са дали съгласие за публикуването й.

Очакваме Вашите ваканционни истории на следния електронен адрес: vakantzionni_istorii@abv.bg.